Открий превръзките CAREFREE®

Снимка на различни продукти от серията CAREFREE®

Твоят първи менструален цикъл? Супер вълнуващ момент!Една или две години преди да ти дойде цикълът за пръв път, ти може да за забележиш бели петна по бельото си – ние наричаме това „бяло течение“. То е нещо напълно нормално, случва се на всяко момиче и за да се чувстваш свежа и защитена, използвай ежедневни превръзки.

С ежедневните превръзки CAREFREE® е лесно. Кой вариант е подходящ за теб? Разбира се, ежедневни превръзки, които ще те защитят, ще ти дадат усещане за свежест и ще прилегнат точно на твоите дрехи. С ежедневните превръзки CAREFREE® можеш да си спокойна през всеки един ден.
 

CAREFREE® с екстракт от памук – твоята памучна мекотаНезависимо дали отиваш на училище, на шопинг или на парти, ежедневните превръзки CAREFREE® с екстракт от памук защитават бельото ти и ти дават усещане за свежест. Ежедневните дишащи превръзки съдържат натурален екстракт от памук и са толкова меки и удобни, че ще забравиш, че ги носиш. Може да използваш също ежедневни превръзки CAREFREE® с екстракт от памук и нежен свеж аромат.
 

CAREFREE® FLEXIFORM – независимо с какво си облеченаЕдна за всички: CAREFREE® FLEXIFORM става и за бикини, и за прашки. Може да ги носиш както на бикини, така и на прашки, и винаги ще си добре защитена. Просто сгъни пунктираните крайчета по ръба на прашките и превръзката ще пасне перфектно! Тези бързо адаптивни ежедневни превръзки идват с нежен аромат, напомнящ току-що изпрано пране. Открий ги като CAREFREE® FLEXIFORM fresh.