Марката o.b.®

Снимка на две жени по бански, които си държат ръцете. Изображението е старинно и показва революцията при жените. Старото лого на o.b.® се намира в десния ъгъл.

Имало едно време…

Чувстваш, че не можеш да правиш това, което искаш, през „онези“ дни? Не можеш да плуваш, по-малко ще спортуваш и може би ще оставиш новата си прилепнала рокля в гардероба? Преди много години момичетата нямаха особен избор. За щастие, сега е различно. Разбери как са създадени o.b.® – как една жена, която е гинеколог и страстен плувец, изиграва важна роля в изобретяването им и революционното въздействие, което имат за жените и момичетата.

Научи повече
Снимка на възрастна и по-млада жена. Изображението показва историята на o.b.® и демонстрира как в продължение на 60 години помагаме да се подобри качеството на живот при жените.

o.b.® – най-добрият приятел на момичетата повече от 60 години

Толкова много неща са се случили, от създаването на o.b.® насам. Животът е много по-различен от този преди 60 години. Какво е било, преди момичетата да имат смартфони или да могат да сърфират в интернет? Преди да са можели да си купят тампони? Как през годините o.b.® помага на момичетата и жените да подобрят качеството на своя живот?

Научи повече

Качество, на което можеш да се довериш

Какво прави тампоните o.b..® толкова специални? o.b.® са част от живота на милиони момичета и жени. Те се доверяват на качеството на o.b.®, а ние работим, за да продължим да оправдаваме това доверие. Ние обръщаме голямо внимание при разработването на всеки продукт и особено на продуктите, предназначени за твоето тяло и здраве.Създаваме и произвеждаме тампоните o.b.®спазвайки най-високите стандарти за качество, и ги подлагаме на щателни тестове. Винаги се опитваме да открием още начини да подобрим твоя комфорт и защита. 

Научи повече

o.b.® - те защитава и се грижи за нашата планета

Вярваме, че ние – като производител на милиарди тампони всяка година – трябва активно да защитаваме Земята и да се ангажираме с образованието.

Научи повече