ProComfort™

o.b.® създаде тампон, който е идеалният първи избор за теб! Тампоните o.b.® ProComfort™ имат уникално копринено меко покритие SilkTouch™, което се плъзга нежно при поставяне и изваждане. А благодарение на технологията на o.b.® с уникални взаимно свързани каналчета ще се чувстваш надеждно защитена.​ 

КАК O.B.® PRОCOMFORT™ МИ ОСИГУРЯВА ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМФОРТ И НАДЕЖДНА ЗАЩИТА?

  • o.b.® PRОCOMFORT™ с уникалното си меко покритие SilkTouch™ се плъзга нежно за лесно поставяне и изваждане, като предлага оптимален комфорт.
  • Технологията DynamicFit™ с 3D разширяване се адаптира към тялото ти след поставяне, а уникалните взаимно свързани каналчета улавят течността, помагат за ефикасното ѝ насочване нагоре и осигуряват надеждна защита и спокойствие.

Кога o.b.® ProComfort™ са най-подходящи за мен?

Ако за пръв път започваш да използваш тампони, най-добрият избор за теб е o.b.® ProComfort™ Mini.  Подходящ е за всеки, който държи на лесното поставяне и изваждане, има специално оформен връх, много малък и тънък размер, а покритието му SilkTouch™ придава усещане за копринена мекота. Всичко това прави тампоните много лесни за използване.

o.b.® PRОCOMFORT™ не е само за момичетата, на които им идва за първи път. Той е за всеки, за когото лесното поставяне и изваждане са приоритет, а това е особено чувствителна тема през по-леките дни.

Кой от продуктите o.b.® PRОCOMFORT™ е най-подходящ за мен?

o.b.® PRОCOMFORT™ се предлага с различни абсорбиращи свойства, за да отговори на твоите лични нужди от защита – в зависимост от силата на течението.

Ние ти препоръчваме винаги да използваш тампон с най-малка абсорбираща сила според нуждите на твоето менструално течение. Абсорбиращата сила на тампона е обозначена на опаковката чрез броя капчици.

Открий най-подходящия продукт за теб с нашия селектор на продукти.

Mini

o.b ProComfort™ Normal

Normal

o.b ProComfort™ Super

Super

o.b. ProComfort™ Super Plus

Super Plus