Качество, на което можеш да се довериш

Защо качеството е толкова важно? Само в Германия около 1.2 млрд o.b.® тампони се продават всяка година, а и се изнасят в още 40 страни. Тампоните са част от живота на милиони момичета и жени. Те вярват на o.b.® качеството и ние работим, за да се запази доверието.
 

Работим с най-добрите


В продължение на повече от 65 години продължаваме да правим подобрения на тампоните o.b.®. Нашите изследователи се фокусират върху непрекъснатото оптимизиране на комфорта и защитата. Това доведе до създаването на нашите основни нововъведения – покритието SilkTouch™, защитните крилца и технологията DynamicFit™ с взаимно свързани каналчета и 3D разширяване.

Осигуряваме качество и безопасностПроцесът на гарантиране на качеството и безопасността на нашите тампони o.b.® преди да стигнат до рафтовете в магазините, е дълъг. В нашите лаборатории се извършват много изследвания и тестове. Производствените условия се контролират внимателно, за да сме сигурни, че всеки тампон o.b.® отговаря на нашите най-високи стандарти. Извършват се много процедури за контрол, например тестване на здравината при опъване, което помага да сме сигурни, че конецът на тампона е здраво закрепен.
 

Вслушваме се в твоите нужди

Преди всичко внимателно се вслушваме в момичетата и жените по света, които използват тампони o.b.® ден и нощ по време на месечния си цикъл – а те са милиони. Ние непрекъснато се учим от тях, от теб, така че нашите продукти да отговарят на нуждите на всеки по най-добрия възможен начин.